Torna el Tiana Market amb nova ubicació

Diumenge, 12 de setembre de 2021 a les 10:00

El divendres 17 i el dissabte 18 a l’antic Garden Tiana (Riera d’en Font, 55)

22 d'establiments dels sectors de l’artesania, la moda, les flors, l’hostaleria... i serveis sortiran al carrer, o més ben dit es traslladaran a l’Antic Garden per tal de garantir les mesures COVID, per celebrar la Festa Major, amb una nova edició de Tiana Market. La campanya comercial impulsada per l’Associació de Comerciants de Tiana compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tiana.


Tiana Market adreçada a ciutadans, visitants i turistes és una de les grans festes del comerç de la vila de Tiana, ja que permet descobrir tota mena d’oportunitats i descomptes, gaudint, al mateix temps, d’una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura de Tiana.
 

Tiana Market és una oportunitat per conèixer l’àmplia i variada oferta de què gaudeix el comerç de proximitat, al temps que es gaudeix d’una jornada lúdico-festiva que compta des de fa ja cinc anys amb un alt nivell de participació comercial i un excel·lent ressò per part de la ciutadania. En aquest sentit cal destacar que, la nit de divendres i la nit de dissabte es podrà comptar amb música en directa i, a més, també es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica i un espai per provar aquestes delícies gastronòmiques. Programació de concerts:

  • Divendres 17 de setembre, a les 21 h, Mama Jous
  • Dissabte 18 de setembre, a les 21 h, David Pérez i Martí Ventura (Funk - soul – boleros – reague)


Des de l’Ajuntament animen a aprofitar la iniciativa visitant l’antic garden per conèixer l’oferta local!

 

Darrera actualització: 11.09.2021 | 09:18