Tornen les visites a la residència i s’obre el centre de dia a partir de dilluns

Divendres, 14 de gener de 2022 a les 20:00

Des d'avui divendres 14 de gener, la Residència Sant Cebrià passa a ser centre classificat taronja. Aquest canvi de color és perquè les darreres proves PCR realitzades el dimarts 11 de gener, el quart dia després de la detecció dels dos positius, no han detectat cap cas positiu nou. 

Amb aquesta nova classificació es reobren les visites dels familiars, les sortides dels residents i el centre de dia tornarà a reobrir el dilluns 17 de gener en aplicació dels protocols d’actuació de residència definits i consensuats en la reunió celebrada avui amb el Departament de Salut i Drets Socials de Catalunya. El pas a residència taronja també s’ha aconseguit pel fet que l’edifici de la residència local de Tiana ens garanteix els circuits, l’aïllament i la sectorització d’espais.

L’Ajuntament de Tiana treballa conjuntament des del primer moment de l’esclat de la Covid amb Departament de Drets Socials i el Departament de Salut per fer més efectiva la coordinació i alinear les estratègies dels serveis sanitaris i socials de la Residència de Sant Cebrià.

Destacar que les visites externes no podran accedir a les habitacions dels residents, però si que podran fer ús del menjador i del jardí del centre i que s’haurà de presentar el certificat Covid abans de fer la visita. 

Darrera actualització: 17.01.2022 | 09:58