Tu... com ho veus? X concurs per a promoció d’unes relacions en igualtat per a joves de 12 a 18 anys

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 00:00

El concurs, enguany en format vídeo-imatge, és una iniciativa que pretén recolzar  l'estímul de la capacitat creativa dels joves, alhora que es promou la reflexió i la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere i masclista. Es poden presentar els treballs fins el 22 de desembre de 2021.

Emmarcat en les jornades contra la violència masclista. L'Ajuntament de Tiana impulsa per 10è any consecutiu aquest concurs, enguany en format de vídeo-imatge, utilitzant les tecnologies de la comunicació per promoure la reflexió de les desigualtats existents en les relacions de parella i/o d'oportunitats entre homes i dones. 

Així posa en marxa el concurs que recopilarà vídeos realitzats pels joves del municipi que conscienciïn sobre la igualtat de gènere: relacions igualitàries nois/noies; igualtat d'oportunitats entre ambdós sexes; evidenciar els estereotips per raó de gènere; prevenir i/o denunciar la violència masclista i el sexisme; diferent organització dels temps de feina i cura per part de les dones i els homes.


Per participar-hi, només cal enviar un vídeo a l’adreça electrònica igualtat.tiana@gmail.com i un word amb les dades que se sol·liciten a les bases. El termini per presentar les peces audiovisuals  finalitzarà el 22 de desembre. Per participar en el certamen caldrà que la persona participant visqui i estudiï a Tiana, tingui entre 12 i 18 anys i que el vídeo sigui inèdit i com a màxim de 4 participants. 

Llegiu les bases del concurs en el document adjunt.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 21:52