Un total de 174 persones passen per la carpa d’informació per a joves durant la Festa Major

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 00:00

La Festa Major 2021 de Taina va comptar una carpa d’informació a càrrec de l’empresa Energycontrol_fm per on van passar a informar-se un total de 174 joves, situada a l’antic camp de futbol els passats 17 i 18 de setembre. 

Configurada com un espai on es realitzen intervencions de proximitat en espais d'oci, socialització i trobada amb el jovent relacionats amb l'espai públic, com són els botellots o reunions d'oci informal del jovent.

Aquests dispositius, a més de permetre el contacte amb el públic adolescent i jove, serveixen d'observatori per a detectar necessitats emergents.

Un cop passada la Festa Major l’empresa ha elaborat un estudi que podeu trobar adjuntat en aquesta notícia on recull les principals accions i les persones que hi van passar. Per exemple destaquen que de les 174 persones assistides, 59 eren dones i 115 homes. De les persones que es van acostar es van fer 15 assessoraments i dues derivacions, entre d’altra informació.

A més, també es van realitzar itineràncies en espais al voltant del camp de futbol com el carrer Matas. L’informe també recull que es van realitzar un total de 203 activitats, és a dir, contacte amb públic sobre informació, repartició de material i recursos informatius i/o assessorament.

 L’objectiu d’aquesta carpa va ser prevenir les conductes de risc entre el jovent que participa de la Festa Major, disminuir els riscos associats a les drogues i a la sexualitat en context d’oci nocturn, oferir informació fiable en matèria de drogues i sexualitat en el context d’oci nocturn i realitzar intervencions sobre drogues, sexualitat, afectivitat, gènere i LGTBI.

 

 

Darrera actualització: 21.10.2021 | 12:11