Una delegació tianenca vola avui cap a la Tiana de Sardenya

Divendres, 29 de març de 2019 a les 00:00

L'agermanament es va aprovar per unanimitat al passat ple de desembre

Aquest matí una delegació tianenca formada per l’alcaldessa de Tiana, sra. Esther Pujol Martí, la regidora de cultura, esports i cooperació, sra. Núria Blasco i el comissionat d’alcaldia per l’agermanament sr. Ferran Almeida, han viatjat cap a l’illa italiana de Sardenya per fer efectiu l’agermanament que va aprovar per unanimitat el ple municipal del passat mes de desembre. 

Fins ara, Tiana no estava agermanada amb cap població però a partir d’ara ho estarà amb aquest petit poblet de poc més de 500 habitants de l'illa italiana de Sardenya a la província del Nuoro. Aquest agermanament es va començar a gestar ara fa més de 20 anys, quan es va enviar una petita delegació de l’Ajuntament de Tiana a la població italiana. 

L’objectiu d’aquest agermanament, més enllà de compartir els noms, és compartir experiències i aprendre l’un de l’altre. Les dues Tiana van conèixer-se ara fa 22 anys arran d’un intercanvi de mestres, pares i alumnes de l’Escola Lola Anglada. Es van produir contactes i visites recíproques de veïns d’ambdós municipis i, a dia d’avui, es vol recuperar aquest contacte per potenciar i incrementar la cooperació entre els dos pobles.
 

Darrera actualització: 29.03.2019 | 12:37