Una empresa amb presència tianenca comercialitza a escala internacional un projector de realitat immersiva per a hospitals i geriàtrics

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 00:00

L’start-up Broomx Technologies, equip del qual formen part els tianencs Xavi Vinaixa i Pere Esteve començarà a comercialitzar a nivell internacional el projector MK360, un projector de realitat immersiva que arribarà als hospitals i als geriàtrics.

Aquest projector permet eliminar l’ús de les ulleres 3D i la instal·lació d’un sistema videomapping i donar suport tecnològic a  l’estimulació cognitiva, la recuperació de lesions neurològiques com l’autisme, el tractament de malalties de salut mental o mètodes per combatre l’estrès i l’ansietat.

L’empresa catalana fundada el 2015 per set professionals de diferents disciplines entra dins del sector internacional de la salut amb aquest projector i continguts genèrics per millorar el benestar físic i emocionals dels seus pacients.

Broomx Technologies ha treballat a primeria línia de la Covid-19 en els hospitals de la Vall d’Hebron i Olot, actualment la formen un equip de 20 professionals que treballen des de les seves instal·lacions de Barcelona.

Actualment treballa amb una ronda de finançament per captar fins a 3 milions d’euros abans d’acabar l’any que els permetria obrir delegacions a ciutats com Londres i Tòquio on pretenen potenciar el mercat d’aquestes zones.

Darrera actualització: 03.09.2021 | 12:14