Visita d’obres a l’institut de Tiana

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 00:00

L'edifici comença agafar forma. Tota l’estructura ja està gairebé feta, així com les divisions internes i ara es treballa en els acabats.

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, la regidora, Gemma Rosés, tècnics municipals, representants de l’AMB, el director del centre i representants de l’empresa constructora han visitat les obres de la construcció de l’ampliació de l’institut, aquest passat dimarts 2 de novembre al llarg del matí.

Ara mateix, s’ha acabat el trasllat des del taller dels mòduls de fusta acabats i in situ s’està realitzant el muntatge de l’estructura i treballant en els interiors i acabats. A més, en breu es preveu la finalització del procés que consistirà en unir l’estructura nova amb l’edifici educatiu principal. Es connectaran les instal·lacions d’ambdós edificis.

En el seu moment, es va apostar per un sistema preindustrialitzat, que significa que la majoria de les obres es desenvolupen al taller i d’aquesta manera, s’allibera de molts mesos d’obra a les mateixes instal·lacions de l’edifici educatiu.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 15:10

Imatges

visita visita