Xerrada ‘Canvis a l’adolescència’

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament i l’Espai Jove organitzen una xerrada virtual per ajudar a mares i pares d’adolescents a comprendre’ls i acompanyar-los en aquesta etapa.

L’adolescència és una etapa vital que es caracteritza principalment pels canvis, tan físics com mentals, de les persones. Per aquest motiu, en moltes ocasions poden es fa difícils pels familiars d’un/a adolescent gestionar les relacions personals amb ells/es. Amb l’objectiu d’ajudar a mares i pares a comprendre aquests moments i donar-los elements per gestionar millor l’acompanyament, l’Ajuntament de Tiana i l’Espai Jove de Tiana organitzen una xerrada virtual, pel proper dijous 18 de novembre, a les sis de la tarda.

A la xerrada es parlarà de les diferents etapes de l’adolescència, dels canvis físics i emocionals, de com ajudar als adolescents a afrontar l’angoixa que produeixen els canvis, i també es donaran estratègies per parlar de sexualitat amb els fills adolescents.

Les famílies interessades en participar a la xerrada es poden inscriure enviant un correu electrònic a pij.tiana@tiana.cat

Darrera actualització: 02.11.2021 | 14:36