Agrupació Artística del Casal

L´agrupació puja per primer cop dalt de l´escenari l´any 1984 amb l´obra La Pepa Maca. Els fundadors dels grup (Carme León, Jaume Cuní i Fe Merlos) volen reviure l´esperit que als anys cinquanta va tenir lloc a la catequística parroquial i retornen el teatre amateur als escenaris tianencs. La Sala Albéniz ha estat el marc on l´Agrupació Artística del Casal ha posat en escena les seves obres i els seus muntatges teatrals. 

L´any 1985, de la mà del director Jordi Gonzalbes, es recuperen les revistes que van omplir el teatre als anys trenta i es torna a posar en escena el Tiana Somriu que es va deixar definitivament de fer l´any 1987, després de tres edicions exitoses i a causa de l´inici de les obres de remodelació de la Sala Albéniz. 

El 1989 s´estrena la secció infantil amb l´obra La comèdia de l´olla dirigida per Fe Merlos. 

L´any 1990 el grup recupera L´estel de Natzaret i a partir de l´any 91 posa en escena, cada Nadal, Els pastorets, de Josep Mª Folch i Torres fins l´any 98.

En motiu del desè aniversari, l´any 1993, l´Agrupació treu el teatre al carrer i presenta a la plaça de la Ciutadella La Rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra, de la mà del director Francesc Valls. Hi intervenen un centenar d´actors. La secció juvenil de l´Agrupació presenta La blanca rosa sirena de la mar blava per celebrar els deu anys del grup. 

Actualment l´agrupació té més cent nens i nenes que participen en el taller de teatre infantil i organitza, també, juntament amb l´escola de dansa Rosa Salvat, els cursos de balls de saló. 

Juntament amb la Societat Recreativa Nou Pins organitza el Concurs de Teatre Vila de Tiana.

Av. Isaac Albéniz, 8 - 08391 Tiana - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Anna Parreño
Telèfon: 933 954 149
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.03.2022 | 13:44