Club Bàsquet Tiana

El Club Bàsquet Tiana es va crear oficialment el Setembre de l’any 2008. Dos aficionats al bàsquet van decidir de donar un cop de ma al poble de Tiana amb la creació del CB Tiana. Aquest CB Tiana agafava el relleu del Bàsquet Tiana Thalassa tot i que va ser el Gener del 2008 quan es va començar a gestionar els equips de bàsquet. Eduard Giménez Gil i Guifré Lluís Gol van ser els qua van donar l’impuls necessari i posteriorment amb la incorporació com a coordinador del club en Josep Díaz Solís comença a agafar forma tota la estructura de club. 

De tenir 3 equips, s’ha passat a tenir-ne 13 amb un total de 170 jugadors i jugadores, 13 entrenadors i 5 delegats. Amb un nombre de jugadors i jugadores de Tiana. 

Posteriorment es forma una junta directiva formada per:

President, Eduard Giménez Gil ; Vice President, Guifré Lluís Gol; Secretari, Eduard Giménez Robert; Tresorer, Montserrat Robert Castillo; Vocals, Miquel Riera Aleñà, Rosa Maria Guerra Duran, Josep Díaz Solís i Tomàs Romero Utset. 

El club disposa de 4 equips sèniors masculins, 1 Sub-21 masculí, 1 junior masculí, 1 infantil masculí, 1 sènior femení, 1 Sub-21 femení, 1 junior femení, 1 infantil femení, 1 de lleure femení i l’Escola de bàsquet formada per 17 nens i nenes de 6 a 8 anys. Tots els equips juguen i entrenen al recent inaugurat Poliesportiu Municipal de Tiana. 

La intenció primera dels membres de la Junta és la pràctica del bàsquet i d’esport com a via de salut i formació educativa de les persones. Així mateix com portar el nom del nostre poble per tot Catalunya que és la zona on habitualment juguen els nostres equips. 

La implicació en aquest projecte esportiu de tots els jugadors, tècnics i pares, mares i resta de família és molt important i és gràcies a tots ells l’èxit que el bàsquet té al nostre poble on desitgem que s’arreli amb força. 

El club disposa d’empreses col·laboradores que ajuden al club així com la creació de socis que són part important per l’esdevenir del club.

Av. Eduard Fontsere, s/n - 08391 Tiana - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Eduard Giménez
Telèfon: 933 952 971
Adreça electrònica: info@cbtiana.com
Lloc web: www.cbtiana.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.03.2022 | 15:30