Parc Esportiu de Can Puigcarbó

L’objectiu del parc es fomentar l’activitat física (a través de la millora del condicionament físic de les persones i la promoció d’estils de vida saludables i actius) i augmentar l’oferta esportiva outdoor atenent sempre a les diferents necessitats esportives i públics objectius  (gent gran, gent amb patologies, adults, joves i infants).

El parc es divideix en 4 grans àrees:

  • Àrea Activa-ment: Els elements instal·lats en aquesta àrea són elements esportius reciclats d’un parc esportiu cedit per la diputació de Barcelona adreçat a persones amb patologies i orientat a la millora de la mobilitat articular i la tonificació.
  • Àrea d’entrenament Funcional: Els elements instal·lats en aquesta àrea són elements esportius reciclats de l’institut de Tiana que van destinats a la millora del treball físic i funcional.
  • Àrea Cardiovascular: Els elements instal·lats en aquesta àrea són elements esportius dedicats al treball cardiovascular i la tonificació.
  • Àrea Infantil: Aquesta àrea es complementa amb un espai infantil esportiu destinat a l’educació esportiva dels nens/es de Tiana i orientat a la millora de les habilitats motrius bàsiques i el desenvolupament físic i esportiu dels infants.

Al parc es troben cartelleres on es presenten vídeos explicatius (llegint el codi QR) de la utilització dels elements esportiu i diferents rutines segmentades per nivells de dificultat i capacitat física.

A més, es dinamitzen tots els dimarts i dijous de 19h a 20hores activitats esportives gratuïtes per totes les edats a partir dels 18 anys adaptar-ho a tots els nivells i necessitats. No cal inscripció prèvia.

La dinamització de les activitats corre a càrrec de Duet Sports Jordi Marí.

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.03.2022 | 13:07