Agrupació d'electors Junts per Tiana

Les persones electes en representació de l'agrupació d'electors Junts per Tiana (JUNTS) són:

- Sr. ISAAC SALVATIERRA PUJOL (JUNTS), Alcalde

- Sra. CRISTINA COMAS SPADA (JUNTS), Regidora

- Sra. NÚRIA AMADO ROMAN (JUNTS), Regidora

- Sra. SUSANNA CAPELL AGUAYO (JUNTS), Regidora

- Sr. JORDI MARÍ I ESPUNY (JUNTS), Regidor


Junts per Tiana és el primer grup de l'Ajuntament de Tiana amb 5 regidors. Inspirat en el model britànic, el nostre grup municipal s’estructura com un govern que s'encarrega de fer control de govern i defensar el programa electoral de la força guanyadora de les eleccions municipals.

Junts per Tiana és una agrupació d’electors. La primera i única que hi hagut mai a Tiana. L’Agrupació d’electors es va imposar i va guanyar les eleccions situant-se com a primera força amb un 28’41% dels vots. 

1.348 vots i 5 regidors avalen una victòria històrica guanyant a tots els col·legis electorals. Per trobar una situació similar ens hem de remuntar a finals dels anys 80. El poble va votar canvi i va votar en clau de poble.


Al servei del poble. Amb la dedicació de sempre. Amb més força que mai.

L’equip de regidors es recolza amb els membres de l’assemblea i de la candidatura electoral de l’agrupació. Marina Perejuan és experta en igualtat i feminismes; Vicenç Martí, en participació ciutadana;  i Xavi Bonet, en transició digital i govern obert.


Pla de govern

L’equip de Junts per Tiana es presenta amb un Pla de Govern per a Tiana 2019-2023 amb 400 accions de govern agrupades en 5 eixos i 58 apartats. El 5 eixos principals són:

  • Drets socials i qualitat de vida
  • Ecologia i emergència climàtica
  • Poble viu
  • Poble educador
  • Impuls democràtic i innovació 

Diu la introducció del document: “Cal un govern que gestioni bé i un programa d’orientació republicana, amb capacitat de transformació i que acosti la governança a la ciutadania. Cor, sentit comú, talent, feina ben feta, excel·lència: ingredients amb què hem cuinat aquest pla a foc lent. Al servei del poble. Amb la dedicació de sempre. Amb més força que mai”.


Darrera actualització: 26.04.2022 | 17:07