Isaac Salvatierra Pujol

Regidor
isaac@juntstiana.cat
Junts Tiana (JUNTS)

Com demanar visita

Per correu electrònic
L'horari d'atenció als ciutadans i visites concertades de Junts per Tiana és els dimarts a les 19h.


Biografia

L’Isaac va néixer a Tiana l’any 1977. És periodista i professor universitari.

És periodista especialitzat en internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i professor de comunicació de la Universitat de Barcelona. Actualment és el director de comunicació de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

L’Isaac és un gestor d’equips. Ha treballat a l’ARA, RAC1, l’ACN, El Punt i Ràdio Tiana. També ha estat cap de premsa d’Esquerra Republicana. És llicenciat en Comunicació Audiovisual.

A l’Ara.cat va ser cap del diari digital i ha explorat noves narratives amb projectes com el resum interactiu dels 3 anys de l’ARA –el primer multimèdia d’aquestes característiques a Espanya– o el joc lingüístic Digue’m com parles i et diré d’on ets (explicat aquí i aquí). Aquí podeu veure tots els interactius de l’ARA. L’Isaac està especialitzat, també, en periodisme de dades. El maig del 2016 va crear l’Ara Data. El reportatge Per què Catalunya crema va ser seleccionat entre els millors treballs d’investigació del 2016.

RAC1 va ser cap d’informatius i editor de l’informatiu 14/15 durant tres anys, amb la sots edició de la periodista Laura Rosel, durant el pas de l’emissora al lideratge. RAC1 va ser la primera emissora privada de la historia de Catalunya en aconseguir el lideratge d’audiència.

Amb 19 anys, l’any 1996, va impulsar la creació de  l’emissora municipal Ràdio Tiana. El 2013 va refundar el projecte: es diu La Local i és un diari multiplataforma. En parla en aquest post.

De Ràdio Tiana va fer el salt al diari El Punt en què va ser cap de secció de l’edició del Barcelonès Nord amb només 22 anys.

L’any 2000 va idear una xarxa social col·laborativa de preguntes i respostes que es deia Astut.com, quan encara no hi havia xarxes socials. Va fracassar; però de les ensopegades se n’aprèn molt.

Va viure i treballar un any a Nova York com a delegat de l’ACN.

 

 

Darrera actualització: 05.12.2019 | 13:17