Salutació de l'Alcaldessa

Benvingudes i benvinguts al web de l'Ajuntament de Tiana.

Aquest espai virtual del nostre Ajuntament pretén aproximar-vos tant la informació del consistori i del nostre poble com les gestions ordinàries que ens permet fer des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil la nostra seu electrònica. Però també, i de forma molt destacada, aquest serà, aviat, un espai d'intercanvi, de diàleg i de participació ciutadana real.

Fa gairebé 20 anys que em dedico professionalment a l'aplicació de la democràcia directa i participativa en la majoria dels àmbits de la nostra societat i ara ho vull fer a Tiana, des del Govern Municipal que encapçalo. Com ja vaig explicar al meu discurs d'investidura, considero que la implicació del poble de Tiana no s'ha de limitar a l'elecció cada quatre anys dels nostres representats a l'Ajuntament. Per això, desenvoluparem al nostre consistori una democràcia participativa, com a complement i aprofundiment de la democràcia representativa, que accepti i reconegui més protagonisme a la ciutadania en la construcció col·lectiva del poble i en les decisions que ens afecten. I ho farem, en bona part, utilitzant el nostre web, un espai que fa ben poc que s'ha renovat i que aplica un nou model de relació amb la ciutadania. Encara queda recorregut per fer, però de ben segur que el desplegament i la millora del nostre web serà continuada i inclourà aquests espais de participació.

Us convido a navegar per aquest espai digital de l'Ajuntament de Tiana, a interactuar-hi i a fer-nos arribar tots aquells suggeriments i crítiques constructives que considereu oportunes perquè entre tots i totes el puguem fer més útil i proper.

Darrera actualització: 28.06.2019 | 09:12
Darrera actualització: 28.06.2019 | 09:12