Club Voleibol Tiana

El Club Voleibol Tiana és una entitat esportiva constituïda el 19 de setembre de 1995 que té la finalitat de:

  • Promocionar l’aprenentatge i la pràctica del Voleibol així com la pròpia activitat esportiva com a via de salut i formació psicopedagògica.
  • Desenvolupar un model de treball i de joc que permeti ser observats com a un exemple de promoció de l’esport a la ciutat i concretament del Voleibol femení.
  • Estar alineats amb les línies estratègiques sobre promoció de l’esport de la ciutat, així com apropant el Voleibol a les escoles i institut de la ciutat per oferir les excel·lències i valors que aporta la pràctica d’aquest esport.

Ens ho afavoreix la implicació en aquest projecte esportiu de tots els jugadors/es, tècnics/ques i pares, mares i resta de família que hi participen i ho composen.

Actualment el Club Voleibol Tiana és regit per una junta directiva formada per:

President, Josep Urrutia ; Secretaria, Ma. Rosa Esteban, Tresorera, Lourdes Pérez, Vocal Eva Vilaró. En l’àrea tècnica els responsables son en Josep Pradas i Ricard Llort.

El Club Voleibol Tiana juga al Poliesportiu Municipal de Tiana situat a la zona poliesportiva. El Club competeix a nivell escolar en el Consell Escolar del Maresme Consell Esportiu del Maresme i a nivell federat en la Federació Catalana de Voleibol. Comptem amb equips infantils, cadets i juvenils i sènior femenins i amb un equip sènior masculí.

 

 

Av. Eduard Fontsere, s/n - 08391 Tiana - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Josep Urrutia
Telèfon: 670 373 358
Adreça electrònica: volei.tiana.direcciotecnica@gmail.com
Lloc web: www.clubvoleitiana.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.03.2022 | 13:52